Author Topic: Using Freedoom with T.U.C.Q release 5  (Read 657 times)

Offline WindowsVistaLover5570

  • The Meaning of Life, the Universe, and Everything
  • Cycloptis
  • **
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 0
  • Posts: 313
  • Just call me Mupen.
Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« on: October 07, 2015, 10:39:18 PM »
I was wondering if Freedoom could be used with T.U.C.Q release 5.
I'M BACK!!!!!

Generation 1. Copy this into your signature and add 1 to the number.

Chex Quest Fan Forums

Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« on: October 07, 2015, 10:39:18 PM »

Offline Boingo the Clown

  • Global Moderator
  • Flembrane
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 6
  • -Receive: 57
  • Posts: 2234
  • Losing my grip on reality since 1973.
    • DooM Legends
Re: Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« Reply #1 on: October 08, 2015, 12:24:55 AM »
Do you mean Freedoom runing udner T.U.C.Q. or the other way around?

I haven't tried either one, but I suppose I could try.

Offline WindowsVistaLover5570

  • The Meaning of Life, the Universe, and Everything
  • Cycloptis
  • **
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 0
  • Posts: 313
  • Just call me Mupen.
Re: Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« Reply #2 on: October 08, 2015, 10:24:07 AM »
I meant the other way around, because using the Freedoom PWAD would (obviously) break the game. Plus, I said TUCQ release 5. NOT 6.
I'M BACK!!!!!

Generation 1. Copy this into your signature and add 1 to the number.

Offline Boingo the Clown

  • Global Moderator
  • Flembrane
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 6
  • -Receive: 57
  • Posts: 2234
  • Losing my grip on reality since 1973.
    • DooM Legends
Re: Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« Reply #3 on: October 08, 2015, 11:51:20 AM »
Oh!

I will have to check ...


Okay.  I just ran R5 under Freedoom using GZDooM.

It works just fine.  The only problems I noticed were the Freedoom music in the startup screen and the Freedoom intermission playing instead of the Chex Quest intermission, and those ae extremely minor.

Offline WindowsVistaLover5570

  • The Meaning of Life, the Universe, and Everything
  • Cycloptis
  • **
  • Thank You
  • -Given: 8
  • -Receive: 0
  • Posts: 313
  • Just call me Mupen.
Re: Using Freedoom with T.U.C.Q release 5
« Reply #4 on: October 08, 2015, 07:07:52 PM »
Although it works better if you use Freedoom phase 1 and not 2.
I'M BACK!!!!!

Generation 1. Copy this into your signature and add 1 to the number.