Author Topic: Problem...  (Read 1459 times)

Offline The Green Avenger

  • Sudoku Black Belt
  • Ultimus
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 561
  • Legacy Loyalist
    • Chex Brigade!
Problem...
« on: December 17, 2008, 03:12:10 PM »
All right, I was messing with the CQMovie I'm making, trying to import the new stuff that I've just gotten.  When I went to test, however, it told me that it could not set the video mode.  This had happened before, so I right clicked on my desktop and told it to rotate.  As usual, nothing happened.  this time, however, it didn't fix my problem.  When I went to my graphics options window in the Control Panel, it now has created some sort of pseudo monitor with a resolution of -1x-1, and says that's my main monitor.  It looks fine, but it won't let me do anything involving even slightly advanced GFX.  When I try to set the second monitor (the real one) to be my main, it gives me an error saying that 'This mode was coded for an earlier version of Windows and is no longer compatible'.  How am I supposed to fix this?

EDIT: NVM, I figured it out...
« Last Edit: December 17, 2008, 03:41:55 PM by The Green Avenger »
Visit Chex Brigade, home of Chaos on Flemoid Prime!

The art of winning an argument is not so much proving your own point as it is systematically dismantling your opponent's point, leaving yours as the logical alternative.

Offline Manny Cav

  • Snot Lord
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 1
  • Posts: 5548
Re: Problem...
« Reply #1 on: December 17, 2008, 04:41:05 PM »
That being the case, then this topic shall get the lock.
R.I.P. The Game
January 3rd, 1937-
January 7th, 2010

 


Web Hosting by InMotion Hosting